Relacions amb arquitectes associats amb Elicsia

Com a arquitecte, enginyer o projectista coneixes el valor de les idees i la complexitat de portar-les a terme. El sistema d'acer lleuger és un sistema modern i innovador i suficientment versàtil, segur i senzill per tal que les teves millors idees puguin fer-se realitat. L'edificació amb Steel Framing està plena d'avantatges:

dibuix arquitectoÉs un sistema obert: el nostre sistema pot ser utilitzat com  a únic element estructural o es pot combinar amb altres materials dins de la mateixa estructura. Pot conviure perfectament amb el formigó, ferro, totxo, fusta, panells (OSB, Aquapanel, Trespa, Prodema, Cetris, Fermacell …).

Flexibilitat total: amb el sistema d'acer lleuger pots dissenyar sense restriccions. En els forjats podem, per exemple, optar per diverses formes, bé mitjançant xapa col.laborant, bé mitjançant panells OSB. Els terres també poden tenir diferents acabats (tarima flotant, ceràmic, vinils, terres radiants…)

En coberta les opcions són igualment molt àmplies, puguent realitzar qualsevol tipus de sostre i coberta. A aquests avantatges li afegim el considerable increment de qualitat, essent l'obra seca integral un sistema en el que cada m2 de l'edificació, cada material, està certificat amb la garantia europea (CE)

Es un sistema econòmic, segur i previsible. Moltes grans idees es queden en el tinter per falta de recursos. Utilitzar el sistema d'acer lleuger permet que els costos i temps de construcció disminueixin, cosa que com a arquitecte et permet traslladar recursos a altres àrees on siguin més necessaris.

Per tot això, el Steel Framing resulta un mètode eficaç i innovador que et permetrà destacar en el teu entorn.

¿Qué podem fer  per tu?:

Estudi detallat de Projectes: Nosaltres estem al servei dels professionals del sector (arquitectes, enginyers, projectistes, contractistes, promotors, constructor, ...) per realitzar l'estudi d'enginyeria de qualsevol tipus de projecte d'edificació: obra nova, naus industrials, hotels, albergs, pavellons, escoles, rehabilitació, ... 

Oferim la nostra tecnologia per a l'estudi d'una sol.lució del projecte en Steel Framing, així com el nostre coneixement d'enginyeria estructural per l'estudi de l'estructura de l'edifici, sigui quina sigui. Posem així a disposició dels professionals el nostre departament d'enginyeria especialitzat en l'estudi estructural de l'edifici.

2   Venda d'estructura en acer lleuger: Nosaltres ens posem a disposició d'arquitectes, d'enginyers, de projectistes, de constructores i de promotors per realitzar l'estructura complerta dels vostres projectes d'edificació, amb tots els avantatges que això comporta com ja hem esmentat, com per exemple estalvi en temps d'execució, reducció de despeses, reducció d'espai (guany de m2 habitables en l'edificació); tot amb la millor garantia de qualitat.

Amb els plànols del projecte de l'edificació creem l'estructura en acer lleuger que s'hi adapta a la perfecció i en respecta tots els detalls, per singular que sigui, així com també al disseny.

tal vegada realitzada l'estructura, oferim el servei d'encadellat, muntatge, posada en obra i gruat. Tot i això, si el nostre client vol només l'estructura per col.locar-la ell mateix a l'obra, no hi ha cap problema. Cada barra de cada part de l'estructura de l'edifici arriba marcada amb tinta amb un codi únic que us permetrà seguir una seqüència de muntatge intuïtiva. Això, juntament amb els plànols de muntatge en els que es representa amb total exactitut la posició de cada element així com el codi únic de cadascun d'ells, farà possible el muntatge sense dificultat de la vostra estructura.

Després de l'estudi, verificació i fabricació de l'estructura a fàbrica, oferim el servei de muntatge de tota l'estructura en obra. El nostre client es pot despreocupar de l'estructura de l'edificació del seu projecte, comptant amb la nostra experiència en estructures Steel Framing, de manera que el cercle queda totalment tancat per part nostra: estudi, verificació, creació de plànols i memòries, fabricació, encadellat, muntatge i gruat en obra.

Col.laboradors i Delegacions

logo JordisCabre
Cabré Group
Reus
www.cabregroup.com

logo spazzio one
Spazzio one
València
www.spazzione.com

IMM red
Immobiliària Montseny Montnegre
Sant Celoni
www.imontseny.com