Execució

Treballem amb barems que superen la normativa actual

Construccio Sostenible Elicsia Steel Framing Execucio

Tota persona que vulgui construir, modificar intervenir o reforçar una casa ha de tenir projectes tècnics validats per professionals i un encarregat d'obra per controlar la construcció. Des d'Elicsia ens encarreguem que tot el projecte s'ajusti a la normativa vigent, el codi tècnic de l'edificació. Per això els professionals d'Elicsia estan en permanent formació i coneixen les normatives a aplicar en cada construcció. Més enllà de les lleis, des d'Elicsia ens proposem construir edificis amb la qualitat necessària perquè tinguin una vida llarga. Per això en matèries com el consum energètic fixem uns estàndards mínims que estan per sobre de la normativa actual.

 

L'encarregat d'obra és una figura clau.

Tots els treballs de construcció han d'estar supervisats per un encarregat d'obra. L'encarregat d'obra té la responsabilitat de fer avançar l'obra segons el projecte signat entre la constructora i el client, i aprovat per l'administració. La seva feina es fa a la mateixa obra i consisteix a verificar l'exactitud de les obres de construcció al llarg de tot el procés. A més, l'encarregat d'obra és responsable davant el beneficiari del compliment de l'execució de la construcció amb el projecte tècnic i amb el compliment de les normatives vigents. La contractació d'un encarregat s'ha de considerar en el pressupost de l'execució de les obres de construcció, com una inversió en seguretat i amb el compliment de les normes legals vigents. L'encarregat defensarà i representarà els interessos de l'obra al llarg de l'evolució. Elicsia Steel Framing proporciona especialistes en construcció en qui confiar.

FUNCIONS DEL CAP D'OBRA E LA CONSTRUCCIÓ

Les obligacions d'un encarregat d'obra són molt variades i importants en diferents etapes de la construcció, per això la presència d'un encarregat d'obra no ha de ser considerada com un cost extra, sinó com una inversió en una construcció més duradora i segura.

Col.laboradors i Delegacions

logo JordisCabre
Cabré Group
Reus
www.cabregroup.com

logo spazzio one
Spazzio one
València
www.spazzione.com

IMM red
Immobiliària Montseny Montnegre
Sant Celoni
www.imontseny.com