Oferta

Vostè rebrà l’oferta de l’estructura i el seu muntatge, prèviament revisada i enviada pels nostres tècnics. En cas que el seu projecte necessiti altres actuacions per completar la construcció, des d’Elicsia Steel Framing enviarem un dels nostres col·laboradors que s’encarregaran de fer una oferta adaptada a les seves particularitats.

Elicsia Steel Framing Ofertes Cosntruccio sostenible“Quin és el preu d’una casa sostenible? “Quin preu per metre quadrat haig de contemplar?” Són preguntes de difícil resposta sense una anàlisi previ de les particularitats de cada construcció.

La investigació del sòl i l’emplaçament de cada projecte, la correcta comprensió del tipus de construcció que té al cap el client, i la consulta prèvia amb els enginyers estructurals i amb les estimacions correctes realitzades pels nostres especialistes, tot és necessari per a tenir el convenciment que l’oferta que rep el client s’ajustarà al cost final.

L’emplaçament de la construcció és una dada molt important perquè els condicionants del terreny pel que fa a accessibilitat i a condicions hidrogràfiques, com a intervencions sobre arbres o elements naturals afecten de forma important als costos.

Els diferents preus que trobarà a la nostra web són orientatius, i han de servir perquè els interessats tinguin una referència de quins avantatges en costos té la construcció amb estructures d’acer Steel Framing.

Contacti’ns i li prepararem una proposta adaptada a les seves necessitats i optimitzant la construcció d’acord a l’emplaçament del projecte.

Col.laboradors i Delegacions

logo JordisCabre
Cabré Group
Reus
www.cabregroup.com

logo spazzio one
Spazzio one
València
www.spazzione.com

IMM red
Immobiliària Montseny Montnegre
Sant Celoni
www.imontseny.com