Com ho fem

Elicsia Singular «divisió Steel Framing»

Som fabricants del sistema constructiu innovador Steel Framing, sistema constructiu basat en crear estructures d'entramat lleuger en acer d'alta qualitat per edificacions industrials, edificacions plurifamiliars, edificacions unifamiliars, ... (cases, pavellons, edificis d'oficines, d'habitatges, llars d'infants, escoles, supermercats, etc...).. Es tracta d'una forma de construcció en sec, amb material reciclat-reciclable i de construcció sostenible.

«Nosaltres dissenyem i fabriquem l'estructura corresponent en Steel Framing (entramat d'acer lleuger) a partir dels vostres plànols de projecte, document CAD o desenvolupament tècnic»

Fotolia 38231183 XS

Amb el nostre software CAD obtenim de manera ràpida i senzilla el desenvolupament de l'estructura d'acer lleuger de l'edificació amb el considerable estalvi de temps que això comporta.Fotolia 47294662 XS

Utilitzem un sistema integrat hardware-software amb el que la precisió en el procés d'enginyeria i fabricació és total, aconseguint així que el mètode constructiu sigui molt més fiable i perfecte.

En els càlculs treballem amb 3 decimals, per lo que els resultats són més precisos i donen lloc a projectes estructurals més segurs i  més professionalitzats.

Considerant la nostra divisió Steel Framing, podem servir tota la perfileria necessària segons projecte de qualsevol estructura d'edifici fins a 4 alçades a l'obra, i de qualsevol estructura diàfana i d'única planta fins a 9 metres d'alçada i 12 de llum, i vosaltres us ho munteu, o també podem panellar-la, encadellar-la, gruar-la, acabar tota l'edificació i entregar-la totalment conclosa.

Presentem el projecte i el seu planejament constructiu, donant àmplia informació sobre tots els elements que fan del nou espai una edificació Sostenible, amb Màxima Eficiència Energètica.

Acompanyem en totes les etapes del procés fins a la finalització de l'obra, informant-lo i assessorant-lo en tots els passos i tràmits necessaris per tal que tot es dugui a terme amb total facilitat.

Amb la nostra forma de treballar, Elicsia Singular optimitza els resultats de totes les construccions que ens són encomanades, oferint la millor garantia d’èxit en tots els projectes que realitzem i estalviant temps, diners, riscos, molèsties i possibles inconvenients a tots els nostres clients.

Fins on voleu que nosaltres arribem, vosaltres ho decidiu! Aquesta és la clau del sistema d'edificació Steel Framing que nosaltres us proposem.

Ens avala la nostra experiència en construcció, la nostra contrastable professionalitat i l’èxit de les construccions ja realitzades als clients que ja han confiat en nosaltres.

Per una minuciosa informació i tracte personalitzat, Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. amb nosaltres i us informarem personalment i de forma detallada de tots els serveis que oferim, i amb les múltiples modalitats.

Mira com ho fem

{youtube}M1aYTaAvXLI|500|300{/youtube}

Col.laboradors i Delegacions

logo JordisCabre
Cabré Group
Reus
www.cabregroup.com

logo spazzio one
Spazzio one
València
www.spazzione.com

IMM red
Immobiliària Montseny Montnegre
Sant Celoni
www.imontseny.com