Qui som

Elicsia Singular «divisió Steel Framing» 

Fotolia 46011003 XS

Som fabricants del sistema constructiu Steel Framing, sistema constructiu basat en crear estructures d'entramat lleuger en acer d'alta qualitat per edificacions industrials, edificacions plurifamiliars, edificacions unifamiliars, ... (cases, pavellons, edificis d'oficines, d'habitatges, llars d'infants, escoles, supermercats, etc...)

La nostra dilatada experiència en el sector de la Construcció, ens permet dissenyar, projectar, construir i dirigir tot tipus d'edificacions.

Considerant la nostra divisió Steel Framing, podem servir tota la perfileria necessària segons projecte de qualsevol estructura d'edifici fins a 6 alçades a l'obra, i de qualsevol estructura diàfana i d'única planta fins a 8 metres d'alçada i 12 de llum,  i vosaltres us ho munteu, o també podem panellar-la, encadellar-la, gruar-la, acabar tota l'edificació i entregar-la totalment conclosa.

Fins a on voleu que nosaltres arribem, vosaltres ho decidiu! Aquesta és la clau del sistema d'edificació Steel Framing que nosaltres us proposem.

Construcció sostenible, protecció del medi ambient, millora de l'eficiència energètica, reducció del consum energètic, reducció de despeses i de costos, són avui el nostre objectiu principal.

Tots nosaltres, dissenyadors, arquitectes, enginyers, constructors i tot l’equip d’industrials que intervenen en la realització dels vostres projectes, treballem des del principi fins a la fi dedicats a donar-vos la major qualitat i efectivitat, aplicant tots el nostre coneixement i les millors tècniques i materials.

3 ESCOLLIR ESTIL CASA MINIMALISTA 419934699 PROJECTE EFICIENCIA ENERGETICA CASA 36765297Amb total garantia de professionalitat, efectivitat, transparència i qualitat en tot el que realitzem, amb Elicsia Singular el nostre client podrà tenir tota la confiança d’encarregar una feina ben feta, recolzada amb tots els certificats corresponents i exigibles.

Disseny eficient, funcional i estètic: el projecte, la casa o qualsevol equipament tindran el disseny estètic i funcional requerit. Nosaltres li afegirem el disseny eficient per tal d'obtenir el màxim confort, reducció de consum energètic i de manteniment.

Col.laboradors i Delegacions

logo JordisCabre
Cabré Group
Reus
www.cabregroup.com

logo spazzio one
Spazzio one
València
www.spazzione.com

IMM red
Immobiliària Montseny Montnegre
Sant Celoni
www.imontseny.com