Assistència

ASSISTÈNCIA ELICSIA AL LLARG DEL PROCÉS CONSTRUCTIU

Pot confiar en els serveis oferts per Elicsia, que posa al seu abast els coneixement i la més competa tecnologia per a la construcció amb estructures lleugeres d'acer galvanitzat. 

Oferim serveis de disseny amb un equip de professionals especialitzats en Steel framing, serveis de producció d'estructures d'acer lleuger, amb una tecnologia puntera que funciona arreu del món, i oferim serveis de muntatge de l'estructura mitjançant el propi equip de muntadors d'Elicsia o col.laboradors de confiança.

Periòdicament fem formació amb nous tècnics amb la finalitat de divulgar els avantatges de la tecnologia Steel Framing i de promoure'n el bon ús i la bona praxis. Els professionals de la construcció reben el servei de consultoria gratuïta per aprendre tots els secrets sobre la nostra tecnologia. També oferim serveis d'assistència en obra.

Ens encarreguem de fer el seguiment del transport dels productes comprats des de Elicsia Steel Framing, i rteballem amb les empreses de transport per assegurar que els productes s'entreguen en les dates acordades.

 

Col.laboradors i Delegacions

logo JordisCabre
Cabré Group
Reus
www.cabregroup.com

logo spazzio one
Spazzio one
València
www.spazzione.com

IMM red
Immobiliària Montseny Montnegre
Sant Celoni
www.imontseny.com