Fabricació

Edifici Plurifamiliar Steel Framing a Sitges Elicsia Singular«Mitjançant el nostre sistema integral d'enginyeria basat en Steel Framing i a partir dels vostres plànols, dissenyem i fabriquem l'estructura d'acer lleuger de la vostra edificació»

 

 

 

 

 

 

 

 

experiencia y compromiso

Més fiable i més perfecte:

Aquest software exclusiu que oferim dissenya la teva estructura i realitza un modelat de l'aspecte final de l'edificació, puguent veure múltiples perspectives realistes de la mateixa gràcies a aquest programa especial d'infografia 3D.

A partir d'aquí, utilitzem un sistema integrat hardware-software amb el que la precisió en la comunicació entre l'enginyeria del disseny i càlcul i la fabricació és total, aconseguint així el mètode constructiu més fiable i perfecte.

Conclosa la fase de disseny i càlcul, donem pas a la fabricació.

La nostra tecnologia ens permet obtenir acabats precisos gràcies als sistemes de fabricació industrialitzats. Som capaços de generar peces amb màxima precisió a partir del disseny CAD.

 

Estructura Steel Framing per casa unifamiliar

 Més ràpid, més segur i més rendible:

Com a avantatge adicional, podem observar com la producció de l'estructura és comparativament molt més ràpida que en qualsevol altre mètode constructiu.

En els càlculs treballem amb 3 decimals, per lo que els resultats són més precisos i donen lloc a projectes estructurals més segurs i  més professionalitzats.

 

 

 

 

 

Elicsia Fabricacio Estructures Steel Framing 

 

 

 

puny ok

Elicsia Singular «divisió Steel Framing», disposem de la maquinària específica per fabricar tota la perfileria necessària que composarà la vostra estructura. 

Col.laboradors i Delegacions

logo JordisCabre
Cabré Group
Reus
www.cabregroup.com

logo spazzio one
Spazzio one
València
www.spazzione.com

IMM red
Immobiliària Montseny Montnegre
Sant Celoni
www.imontseny.com