Estructura

Construccio Sostenible Elicsia Steel Framing Estructura dacer

 

 

El concepte principal de les estructures resoltes amb Steel Framing és dividir l'estructura en molts elements estructurals, de forma que cadascun resisteixi una part de la càrrega total.

D'aquesta manera, al construir una paret amb Steel Framing i no amb sistema tradicional-continu, aquesta "paret" es converteix en un panell composat per molts perfils "C" denominats muntants que transmeten la càrrega verticalment per contacte directe a través de les seves ànimes, trobant-se en coincidència les seves seccions.

 

 

 

PanelQuan això no és possible, simplement es disposarà d'una viga dintell que sigui capaç de repartir convenientment les càrregues cap al panell inferior.

Una consideració clau a tenir en compte en aquest sistema d'acer lleuger és la resistència als moviments laterals, produïts majoritàriament pel vent o possibles moviments sísmics.

Aquest tipus de disseny a base de panells i forjats d'entreplanta, juntament amb la col.locació segons el sistema "Creu de Sant Andreu" o rigidització lateral en forma de "K", converteix les nostres edificacions realitzades en acer lleuger en altament resistents i durables.

K-Bracing-Strap-bracing2En aquesta imatge podem veure un exemple d'ambdós sistemes: 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

       puny ok

Amb el sistema estructural d'Elicsia Singular «divisió Steel Framing», les nostres edificacions en acer lleuger són altament resistents i durables.

 

Col.laboradors i Delegacions

logo JordisCabre
Cabré Group
Reus
www.cabregroup.com

logo spazzio one
Spazzio one
València
www.spazzione.com

IMM red
Immobiliària Montseny Montnegre
Sant Celoni
www.imontseny.com